• Euromix - Kućne potrepštine i igračke!

  • Mobitel: 0916193757
Categories Uncategorized

Božićna bajka u Euro mixu

Euro mix je za ove Božićne blagdane pripremio najveću ponudu dekoracija, ukrasa i ostalog Božićnog asortimana u svim svojim poslovnicama. Uz redovnu ponudu u postojećim prodavaonicama, otvorena su dva Božićna sajma- u prizemlju centra Mall of Split i na prvom katu centra Prima 3.

Otvorenjem ova dva sajma, Euro mix je omogućio kupcima da sve za Božićno ukrašavanje doma, kao i za blagdansko darivanje pronađu na jednom mjestu i to na gotovo 1000 kvadrata prostora. Od sitnih ukrasa i nakita preko borova i lampica pa sve do velikih osvjetljenih orašara, polarnih medvjeda i djeda božićnjaka, Euro mix je prvi takav koji je izdvojio svu Božićnu ponudu u specijaliziranim prodavaonicama koje izgledaju upravo poput Božićne bajke.

Radno vrijeme poslovnica pronađite u odjeljku Poslovnice.

Categories EuroMix

Sve za Blagdan “Svih Svetih”

Uoči blagdana Svih svetih, u Euromixu pronađite ukrasno cvijeće i lampione raznih vjerskih motiva. Za najljepši ukras u spomen na vaše najmilije čeka vas dosad najveći izbor gotovih aranžmana, a upravo zbog velike potražnje, dodatno su prošireni odjeli s cvijećem u našim poslovnicama na lokacijama Mejaši(Blage Zadre 2) i Pazar( Zagrebačka 17 i Zagrebačka 29).

Categories Uncategorized

Na TTTS-u je otvorena najveća poslovnica Euromixa

Na adresi 4.gardijske brigade 39, Kamen, na splitskom TTTS-u, otvorena je dosad najveća poslovnica Euromixa. Na gotovo tisuću kvadrata prostora kupcima se nudi širok izbor asortimana za opremanje apartmana, hotela, kao i kućanskog tekstila. Jednako tako, u novoj poslovnici na TTTS-u, dostupna je stalna ponuda proizvoda za kuhinju, domaćinstvo, igračaka te higijenskog asortimana kojeg Euromix već 25 godina ima u svojoj ponudi po stalno povoljnim cijenama.

Categories Uncategorized

Opremite se za Svjetsko prvenstvo!

Svjetsko prvenstvo u nogometu, koliko god ono u 2022.bilo neobično budući da se održava u vremenu Adventa, ipak neće umanjiti zanos navijača diljem Hrvatske i svijeta. Tako je i Euro mix, uz svoju najveću Božićnu ponudu do sada u prodavaonicama i na dva izdvojena Božićna sajma, uveo posebnu navijačku ponudu na navijačkom štandu u prizemlju centra Mall of Split.

Majice s obilježjima Hrvatske, šalovi, rekviziti, zastave i veliki izbor druge navijačke opreme je dostupno po povoljnim cijenama na posebnom navijačkom štandu koji se nalazi u neposrednoj blizina ulaza u prodavaonicu Euro mixa u centru Mall od Split.

Kako se nalazimo u vremenu Adventa, zašto ne spojiti Božićnu kreativu s navijačkim duhom, upravo kako smo i mi učinili?! 🙂

Svi srcem za Hrvatsku!

Categories Uncategorized

OTVOREN JE BOŽIĆNI SAJAM U MALL OF SPLIT!

Za sve ljubitelje adventskog ugođaja, ove godine smo tu za vas ranije jer uvijek je dobro na vrijeme pripremiti se za nadolazeće blagdansko raspoloženje. Ponosni smo istaknuti da imamo najširi i najveći blagdanski asortiman u regiji! dođite i uživajte u adventskom duhu uz božićni sajam! ❤️

Powered by Euro Mix. ( Božićni program također možete pronaći u našim ostalim poslovnicama ).

https://www.facebook.com/EuroMixCroatia/photos/a.138428551722732/210365161195737/